Športni dan za učence 3. triade je bil namenjen tekmovanju v šolskem krosu, katerega smo izvedli na letališču v Rakičanu. Učenke 7., 8. in 9. razredov in učenci 7. razredov so se pomerili na 1000-metrski razdalji, medtem ko so učenci 8. in 9. razredov morali preteči 1500 metrov.

Deklice Dečki
7. razred
1. mesto: Selina Györek 1. mesto: Urh Skok Ostojić
2. mesto: Katarina Kovačec 2. mesto: Jaka Ovsenjak
3. mesto: Naja Vouri 3. mesto: Anej Majer
8. razred
1. mesto: Renata Egić 1. mesto: Aleksander Toplak
2. mesto: Viki Kuhar 2. mesto: Kai Borovič
3. mesto: Evelin Vučko 3. mesto: Nino Gerič
9. razred
1. mesto: Urša Horvat 1. mesto: Matic Donša
2. mesto: Tiva Škedelj 2. mesto: Niko Zver
3. mesto: Živa Rituper 3. mesto: Martin Vidonja

Poleg krosa pa je bil športni dan namenjen tudi spoznavanju športnega in jadralnega letenja. Aeroklub Murska Sobota je učencem predstavil delovanje kluba ter jim razkazal notranjost hangarja in njihova letala.

Andrej Vidmar

V soboto so se na športnem dnevu učenci 2. triade pomerili v dodgeballu. Učence smo razdelili v 12 skupin, ki so igrale vsaka z vsako. Po odigranem prvem delu so igrali še za končne uvrstitve. Učenci so v generacijsko mešanih skupinah pokazali veliko mero sodelovanja in borbenosti. Po končanem turnirju smo odigrali še fit-nogomet ter skupaj zaplesali. Sledila je razglasitev rezultatov in podelitev nagrad najboljšim.

Polonca Horvat

Z učenci 1. triade smo se odpravili v Fazanerijo, kjer smo opravili kros. Po vrnitvi v šolo smo igrali še razne igre z žogo. Zelo smo bili veseli družbe staršev, ki so se nam pridružili na pohodu in navijali za naše učence.

                                                                                                    Učiteljice 1. triade

img_0669_1

Več slik si lahko ogledate s klikom na sliko.