PODROČNO TEKMOVANJE V KOŠARKI

V ponedeljek, 11. 12. 2023, smo se udeležili področnega tekmovanja v košarki za starejše dečke. Naši  sodelujoči so bili učenci Žan Luk, Keanu Švenda, Jure Garcia, Iztok Kikec, Luka Škaper Meško, Jaša Murtič, Lan Šalamun, Alex Vukan, Alex Horvat, Mark Durič in Timi Rituper. Postali so področni prvaki in se uvrstili na četrtfinale DP. Najprej smo v skupini premagali OŠ Križevci pri Ljutomeru in OŠ II Murska Sobota, potem pa smo v finalu premagali še OŠ I Murska Sobota.

Čestitke učencem!

Učiteljica: Polonca Horvat

FINALE DP V AKROBATIKI

V torek, 12. 12. 2023, smo se udeležili finala DP v akrobatiki, ki je bil na OŠ Koper. Na finale se je uvrstilo osem naših učencev.
Starejše deklice so bile izvrstne in so dosegle četrto mesto. Za tretjim mestom so zaostale zgolj 0,7 točke. V ekipi so bile Ela Gomboc, Jerca Recek, Maša Žalig, Mija Škraban in Ema Vrečič. Odlično sta nastopila tudi Lan Šalamun, ki je končal na 11. mestu, in Keanu Švenda, ki je končal na 16. mestu. Vsem še enkrat iskrene čestitke.

Mentorica: Polonca Horvat

MEDOBČINSKO TEKMOVANJE V ODBOJKI

V sredo, 13. 12. 2023, je bilo na OŠ II Murska Sobota medobčinsko tekmovanje v odbojki za starejše dečke. Našo šolo so zastopali: Lan Dominko, Keanu Švenda, Lan Žižek, Žan Luk, Jure Garcia, Lan Šalamun, Mark Durič, Alex Vukan in Jakob Cigut. Učenci so se po zmagi nad OŠ II Murska Sobota in OŠ Grad uvrstili na področno tekmovanje.

Čestitke!

Učiteljica: Polonca Horvat